SugarDating Råd

DIN FØRSTE DATE SOM SUGARBABE EN SUCCES

DIN FØRSTE DATE SOM SUGARBABE EN SUCCES
Guide

Er det første gang, du skal prøve at sugardate? Og er du ikke helt sikker på, hvad du skal gøre for, at det bliver en god date? Hvis ikke du har prøvet sugardating før, sidder du højst sandsynligt med en følelse af, at det er grænseoverskridende. Men sådan behøver det ikke være. For med vores tips bliver du velforberedt til din første dage som sugarbabe – din nervøsitet forsvinder derfor som dug for solen.

Som sugarbabe og sugardater venter der potentielt mange dates med alt lige fra sexpartnere til mænd, der bare gerne vil have en sød kvinde at gå ud med en gang imellem. Da oplevelserne og forventningerne fra sugardaddies er meget forskellige, er det fornuftigt at være velforberedt og godt klædt på, inden du tager afsted på din første date som sugarbabe.

Vær glad og smilende

Selvom det måske virker indlysende, at du selvfølgelig skal være glad og smilende, når du tager afsted på en date, så kan det af og til være en udfordring. Sugardating er ikke altid lutter glade dage – der kan også være dage, hvor du ikke er i humør eller stemning til det, der forventes af dig, eller at du generelt bare har en dårlig dag.

Hav derfor gerne et trick i ærmet til, hvordan du vender det gode humør. Det kan være alt lige fra at gå på toilettet et øjeblik for at høre dit yndlingsnummer eller en sjov oplevelse, du kan tænke tilbage på.

Sugardating er altid sjovest og den største succes, når det er med et smil på læben. Det giver dig også i længden selvsikkerhed, da det smitter af på din sugardaddy med smil og komplimenter.

Virk oprigtigt interesseret

Foretrækker du at snakke med mennesker, der virker interesseret i det, du sidder og fortæller om? Sådan er det også på en sugardate. Selvom det er uforpligtende og uden følelser, bliver det en rigtig god date (som eventuelt kan blive til flere), hvis du viser oprigtig interesse.

Stil derfor gerne nogle åbne og nysgerrige spørgsmål, som viser, at du er interesseret i hans selskab. Lyt gerne opmærksomt og fortsæt samtalen så naturligt, som du kan. Undgå gerne spørgsmål der kan svares ja eller nej til, som ved enhver anden date, da det dræber samtalen.

Ved at virke interesseret og spørgende kan det give anledning til et mere fast forhold til din sugardaddy med møder, hvor han løbende opgraderer det, han forkæler dig med. Og det er jo ikke helt tosset!

Vær flirtende

Enhver sugardaddy elsker at være på date med sugarbabe, der er frisk på at flirte hen over bordet. Det skaber ikke kun en rigtig god stemning – det skaber også et godt grundlag for en god aften, da det viser, at du er interesseret i hans selskab, hvilket jo netop er det, han har inviteret dig ud for.

Ved at være legende og flirtende i din adfærd, får du din sugardaddy til at slappe af, føle sig godt tilpas og åbne sig over for dig på en naturlig måde. Det skal selvfølgelig være naturligt, så det hverken bliver akavet eller underligt for dig eller din surgardaddy. Slap helt af, find dit bedste smil frem og blink lidt med øjnene. Så går der ikke længe, før du selv synes, det hele virker afslappet og naturligt.

Der skal få ting til en god date

Mere end ovenstående behøver der ikke til for, at det bliver en af de bedste dates, du nogensinde har været på – også selvom det er en ganske uforpligtende en af slagsen, som ikke skal føre noget følelsesmæssigt med sig!

»June 14, 2020