Sex dating

Mitä vaaditaan onnistuneelta sokerivauvalta

Mitä vaaditaan onnistuneelta sokerivauvalta

Sokerivauva on henkilö, joka saa taloudellisia ja materiaalisia etuja sokeri-isältä tai -äidiltä vaihtona seurasta, keskustelusta ja muista ei-seksuaalisista tai seksuaalisista viihdykkeistä. Monet arvostelevat sokerivauvan ja sokeri-isän tai -äidin suhdetta, mutta ketkä he ovat arvostelemaan kahden suostuvan aikuisen onnea ja tyytyväisyyttä toistensa seurassa?

Persoonallisuus ja Arvot

 

Ollakseen sokerivauva, persoonallisuus ja arvot ovat merkittävässä roolissa. 

Menestyksekkään sokerivauvan tulisi olla miellyttävä ja eloisa persoonallisuus. Ulospäinsuuntautuneisuus, ystävällisyys ja myötätunto voivat tehdä suuren eron vauvan menestyksessä. Sokerivauvan tulee olla hyvä kuuntelija ja kommunikaattori. Kyky käydä keskustelua ja kohtalainen määrä yleistietoa ja älykkyyttä ovat toivottavia. Arvot, kuten kunnioitus, luottamus, rehellisyys ja luottamuksellisuus ovat ratkaisevan tärkeitä. Empaattisuus ja ymmärrys voivat myös auttaa rakentamaan erinomaisen suhteen kahden osapuolen välille.

Vetävä fyysinen ulkonäkö

Sokeri-isä tai -äiti odottaa usein sokerivauvansa olevan fyysisesti vetävä. Kyse ei ole täydellisyydestä, mutta sokerivauvan tulee huolehtia itsestään. Tämä tarkoittaa hyvää henkilökohtaista hygieniaa, säännöllistä liikuntaa ja terveellistä ruokavaliota. Sokerivauvan tulisi olla ylpeä ulkonäöstään, olipa kyse hiuksista, ihosta tai kynsistä. Muoti ja tyyli ovat olennaisia huomioitavia asioita, sillä sokerivauva edustaa sokeri-isäänsä julkisesti. Sopivasti, ylellisesti tai tyylikkäästi pukeutuminen ovat kaikki mahdollisuuksia houkutella ja vaikuttaa mahdolliseen sokeri-isään tai -äitiin.

Tunneälykkyys

Vaikka suuri ikäero ei välttämättä olekaan, sokeri-isä tai -äiti on yleensä kokemukseltaan ja viisaudeltaan kypsempi. Sokerivauvan on oltava tunneälykäs tarpeeksi ymmärtääkseen suhteen luonteen. On tärkeää hallita odotuksia ja rajoja. Tunteiden liiallinen kiintyminen tai epärealistiset odotukset ovat ehdottomasti välttämättömiä. On oltava tietoinen siitä, että sokerivauvuus on myös liiketoimintaa, jossa ammattimaisuus on avainasemassa.

Itsenäisyys

Älä unohda, että sokerivauva ei ole pidetty nainen tai mies. Sokerivauvojen tulisi säilyttää itsenäisyytensä, unelmansa ja tavoitteensa sokerointielämänsä ulkopuolella. Vaikka taloudelliset edut voivat olla hyödyllisiä, ne eivät saa estää sokerivauvaa seuraamasta urapolkuaan tai muita henkilökohtaisia tavoitteitaan. Sokerivauvan ei tulisi olla täysin riippuvainen sokeri-isästä tai -äidistä, sillä sokerointijärjestely voi olla tilapäinen tai päättyä äkillisesti. Kyky tukea itseään taloudellisesti tuo myös ylpeyden ja itsetunnon.

 

Opettavaisuus

Sokerivauvan tulisi olla utelias ja halukas oppimaan uusia asioita. Koska suhteen luonne on viihdyttää jotakuta, olisi hyödyllistä omata joitakin harrastuksia, kiinnostuksen kohteita tai taitoja, joita voisi esitellä. He voisivat myös olla halukkaita osallistumaan toimintaan, josta sokeri-isä tai -äiti nauttii. Tietäminen hienosta ruoasta, taiteesta, musiikista ja muista ylellisyyksistä olisi myös etu.

 

Sokerivauvana oleminen ei ehkä sovi kaikille, mutta ymmärtämällä ne ominaisuudet, jotka tekevät menestyksekkäästä vauvasta, voi tehdä kaiken eron. Vaikka on tärkeää olla vetävä, tyylikäs ja elegantti, on myös tärkeää omata positiivisia ominaisuuksia, kuten ystävällisyys, kunnioitus, luotettavuus ja luottamuksellisuus. Itsenäisyys ja tunneälykkyys voivat tehdä suhteesta vähemmän monimutkaisen, ja halukkuus oppia ja kokeilla uusia asioita voi tuoda jännitystä ja seikkailua järjestelyyn.

Toinen syy on yksinäisyys


Monet nuoret naiset tuntevat nykyään olonsa yksinäiseksi ja eristyneeksi sosiaalisista ympyröistä. Näitä yksinäisyyden tunteita korostavat sosiaalisen median esittämät vääristyneet ihannemitat. Sokerivauva-sokeriisi-suhde voi tuntua todelliselta suhteelta ja siten voidaan saada oikean suhteen tuoma lohdutus.

Kolmas syy on vaikutusvalta

 

Vaikutusvalta ja sosiaalinen status ovat palkitsevia tekijöitä nuorille naisille, ja ne voivat tuntea, että sokeri-isä voi antaa heille seen sosiaalisen statuksen. Nuorille naisille kumppani, jolla on positiivinen julkisuus, on myös keino tavoitella menestystä ja kuuluisuutta. Lisäksi sokeri-isänniksi kutsutut miehet voivat tarjota pääsyn tiettyyn yhteiskuntaluokkaan, johon nuorten naisten on muuten vaikea päästä.

 

Neljäs syy on halu irtautua seurustelun perinteisistä muodoista. Monet nuoret naiset ovat kyllästyneet perinteisiin seurustelumalleihin, joissa he voivat tuntea olevansa vain haluttavuusobjekteja. Sokeri-vauva-sokeri-isi-tyyppisessä suhteessa naiset kokevat, että heillä on enemmän sananvaltaa ja valtaa suhteessa ja siinä on enemmän tasapainoisuutta.




»November 08, 2023