sugardaddy

TIPS TIL AT BLIVE EN GOD SUGARDADDY

TIPS TIL AT BLIVE EN GOD SUGARDADDY

Overvejer du at kaste dig ud i at blive sugardaddy? Men er du ikke helt sikker på, hvordan du gør det? Det at være sugardaddy er lidt tys tys. Det kan derfor være svært at finde information om, hvordan du får succes med det at være det. Men det er slut nu. For her får du vores bedste tips til, hvordan du bliver en god sugardaddy.

Opret en profil på en sugardatingside

Det første skridt til at blive en god sugardaddy er, at du opretter en profil på en side for sugardating. Sådan en side kunne f.eks. være Todayters.com, hvor mulighederne for at finde en sugardate er stor.

Uden en profil på sådan en side kan det være svært at finde en sugardate – og for at du bliver en god sugardaddy, kræver det en sød sugarbabe.

Husk at profilbilledet er alfa og omega, når du opretter en datingprofil. For det er ikke passende at bruge et familiebillede eller det, der er blevet taget af dig på din arbejdsplads. Gå derfor til en fotograf og nævn, at billedet skal signalere penge og big business. Så skal du nok hurtigt få henvendelser fra interesserede sugarbabes.

Vær mystisk og intens

Når du har fundet en at gå på sugardate med, skal du huske på, at sugardating ikke indebærer et klassisk forhold eller forløb, som skal bygges op over lang tid med tillidserklæringer med mere. Det er uforpligtende, da du som sugardaddy er på udkig efter godt selskab og en sugarbabe er på jagt efter gaver og andre goder. I kan derfor ikke på noget tidspunkt forvente noget af hinanden.

Når du dater, er der derfor ikke nogen grund til eller forventning om, at du deler en masse ud af dit liv. Du behøver ikke fortælle, at du er skraldemand eller folkeskolelærer. Byg i stedet en mystisk persona op omkring dig selv, som ikke nødvendigvis er sand – det er også med til at skabe afstand til hinanden på.  

Inviter din sugarbabe ud at spise

Selvom du måske gerne vil have sex ud af en sugardate, kan du i langt de færreste tilfælde gå direkte til stødet. For sugardating er ikke prostitution. Det kræver et langt forspil for at nå til godterne. Og det forspil kan med fordel bestå af en lækker og fin middag på restaurant med bobler og det hele.

Du kan selvfølgelig ikke invitere hende hjem til dig efterfølgende. Heller ikke selvom du er single. For sugardating skal ikke være personligt. Book derfor et hotelværelse – altså et som er lækkert og har en god seng.

Giv gaver

Den gode sugardaddy har luksuriøse gaver med. Det går ikke med en karaffel fra Imerco eller et gavekort til biografen. Der skal være klasse over det. Et godt træk er at spørge din sugarbabe om, hvad hun mangler eller godt kunne tænke sig.

Hvis ikke hun kan komme på noget, kan du med fordel finde inspiration ved Gina Jaqueline, som får dyre tasker og sko fra sin sugardaddy. Hun er derfor oplagt at hente inspiration fra.

Stop i tide

Det der gør dig til en rigtig god sugardaddy er, at du stopper forholdet i tide. Du kan sagtens date den samme søde sugarbabe i flere år, hvis I er enig om rammerne.

Men når du kan mærke, at du begynder at blive glad for hende og helst ikke vil dele hende med andre, er det på tide at stoppe det, I har gang i. Det gør ikke noget godt for jeres uforpligtende forhold, da sugardating ikke tillader ægte følelser.

Start derfor forfra med en ny og sød sugarbabe!

»June 14, 2020