sugardating

SUGARDATING: UNGE MÆND ER VILDE MED ÆLDRE KVINDER

Derfor overvejer mange modne kvinder sugardating

Hvis du som ældre eller moden kvinde sidder og læser med og tænker: ”Ej, det kan ikke passe”. Så kan du roligt tro om igen. For den er god nok. Tendensen i øjeblikket er, at unge mænd gerne vil have en seksuel relation til en moden eller ældre kvinde. Udfordringen er bare, at der ikke er sugarmamas nok til de kvindehungrende boytoys.

Måske du har set ”Ung mand søger moden kvinde” på DR3? Hvis ikke kan vi fortælle, at unge mænd hungrer efter modne kvinder som aldrig før, hvilket DR-programmet er et produkt af. Aldrig før har der været så stor efterspørgsel på at have et forhold til en moden kvinde – forpligtende som uforpligtende.

Det samme kan man se på diverse platforme for sugardating som blandt andet Todayters.com, hvor flere og flere mænd opretter en profil i jagten på modne kvinder.

Men hvorfor er der ikke nok sugarmamas til de mange boytoys?

Mens det er blevet mere og mere acceptabelt i samfundet og det generelle bybillede, at ældre mænd ses med yngre kvinder, er det ikke helt sådan, det forholder sig med ældre kvinder og yngre mænd.

Som boytoy er det nemmere at finde en sugarmama i USA, end det er i et europæisk land som Danmark, da det ikke på samme måde er acceptabelt i europæisk og dansk kultur. Selvom der måske sidder mange modne kvinder derude, som gerne vil have et forpligtende eller uforpligtende forhold til en boytoy, tør de med al sandsynlighed ikke springe ud i det af frygt for at blive dømt af venner og familie. 

Det er blandt andet med til at gøre, at der er stor rift om de modne kvinder, da antallet af unge interesserede mænd langt overstiger udbuddet af modne kvinder.

Hvorfor er et forhold til en sugarmama interessant?

For mange unge mænd, der kaster sig ud i livet som boytoy, handler det ikke nødvendigvis kun om pengene og de luksuriøse oplevelser, de kan få ud af det. Det handler også i langt højere grad om, at den modne kvinde tør prøve mere, når det kommer til sex, og at hun er udramatisk, sofistikeret og god at tale med.

Det er alle sammen egenskaber, som unge boytoys finder attraktive. Det er med andre ord nemmere og mere overskueligt for dem at være i en løs og uforpligtende relation med en ældre kvinde, der forstår dem end med en jævnaldrende med tendens til at være jaloux.

»June 14, 2020