sugardating danmarksugardatingSugarDating Råd

8 SKARPE TIPS TIL SUGARDATING FRA NOGLE AF LANDETS FØRENDE DATINGEKSPERTER

Sugardating tips

Uanset om du er en grøn eller erfaren sugardater, vil du kunne lære noget af dette indlæg, som er fyldt med 8 skarpe tips fra nogle af landets førende datingeksperter.

Findenkaereste.dk er landets førende online-portal med tips og tricks til dating. Hos dem finder du skarpe indlæg om alt fra, hvordan du skriver den gode profiltekst, til hvordan du får succes med sugardating.

Ejerne bag siden har været så flinke at indvillige i at levere et gæsteblogindlæg til vores platform, og det er netop dette indlæg, du er i færd med at læse.

Indlægget indeholder 8 skarpe tips til sugardating, og der er både noget for nybegynderen og den erfarne.

God fornøjelse!

#1 – Virk aldrig desperat

Som sugardater er det vigtigt, at du aldrig virker desperat. Det gælder både i din profiltekst, og når du tager kontakt til andre brugere og interagerer med dem.

At være desperat er nemlig altid et turn-off. Dermed ikke sagt at du skal være alt for hard to get. Det handler om at finde den rette balance, hvor du er imødekommende og åben, uden at du bliver påtrængende og alt for nysgerrig.

#2 – Vær selvsikker

Vi er helt sikre på, at du har en masse at byde på. Mind dig selv om det ofte!

Så bliver det nemlig lettere for dig at hvile i, hvem du er og udstråle selvsikkerhed, og netop selvsikkerhed må siges at være karaktertræk, der tager kegler i datingverdenen. Det er nemlig – modsat at være desperat – et decideret turn-on.

Selvom selvsikkerhed er godt, når man dater, så sørg for, at det ikke kammer over for dig. Du må for alt i verdenen ikke blive hovskisnovski og selvfed; det vil nemlig skræmme nogle væk.

#3 – Vær ligefrem og konkret i din profiltekst

Din profiltekst er din mulighed for at fortælle de andre brugere, hvem du er. Vigtigheden af en skarp, veldisponeret profiltekst kan aldrig overvurderes. Profilteksten har nemlig stor betydning for antallet af henvendelser og ikke mindst graden af relevans for disse.

Sørg for at være konkret og skarp i din profiltekst, og bestræb dig på at undgå klicheer. Det kan dog være svært… Vi ved det godt!

Et godt tip er ’show it – don’t tell it’. Dette tip handler i bund og grund om, at du via stilistiske virkemidler viser, hvem og hvordan du er i din profiltekst frem for at fortælle det.

Hvis du eksempelvis er humoristisk anlagt, så lad være med at skriv, at du er det. Vis det i stedet med sjove, underfundige vendinger og skarpe iagttagelser.

Vær ikke bange for at skrive, hvad du søger og forventer af en partner, i din profiltekst. Hvis du spiller med åbne kort, øger du sandsynligvis graden af relevans for de henvendelser, du kommer til at få, og er jo ikke så tosset, vel?

#4 – Giv folk en chance

Lad altid tvivlen komme andre brugere til gode. Hvis du får en henvendelse fra en person, du måske ikke helt tændt på udseendemæssigt, så giv alligevel vedkommende en chance.

Måske er hans/hendes personlighed så fortryllende, at du bliver mere tiltrukket af personen, end du er blevet af nogen anden før.

Kemi og personlighed vægtes nemlig højere end udseende i det lange løb.

#5 – Dit profilbillede skal sidde i skabet

Profilbilledet er som maddingen på krogen. Det er dette billede, der skal lokke andre profiler ind på netop din profil, hvor de formentlig bliver så fortryllet af din profiltekst, at de vælger at skrive til dig.

Et profilbillede bør afspejle, hvordan du ser ud på en god dag. Vi råder dog altid folk til at undlade at sælge sig selv bedre, end de er.

Med de helt rette vinkler, den rette belysning og lidt efterfølgende billedbehandlingsarbejde kan du relativt let skabe et billede, der oversælger dig selv, og det vil vi altså fraråde dig at gøre.

Hvis du oversælger dig selv med et profilbillede, der ikke rigtig ligner dig, vil du nemlig skuffe din kommende dates, der vil se din handling som et slags bedrag.

Derfor: Tag et billede af, hvordan du ser ud på en god dag. Billedet skal være up-to-date. Ikke noget med at benytte gamle billeder fra en fjern fortid, hvor rynkerne endnu ikke havde fundet vej til dit ansigt. Billedet skal ligne dig! Andet er snyd og bedrag, og du vil formentlig også selv blive sur og frustreret, hvis din date slet, slet ikke ligner sig selv på billederne.

#6 – Vær tro mod dig selv – sæt grænser

Det er helt okay at sætte grænser – også på sugardating-sider. Find derfor ud af, hvor dine grænser går og bestræb dig på ikke at overskride disse. På den måde har du dig selv med i forløbet.

#7 – Brug tilstrækkeligt med tid på at udfylde din profil

Du gør dig selv en stor tjeneste, hvis du gør dig umage og bruger den tid, som er nødvendig, for at udfylde din profil fyldestgørende. Desto mere nuanceret du udfylder din profil, jo mere relevante henvendelser vil du få.

Dermed vil den tid, du afsætter til at udfylde din profil grundigt, være velinvesteret. En grundigt udfyldt profil vil nemlig spare dig for at skulle bruge tid på for mange irrelevante henvendelser.

#8 – Vær modig

At tage på dates med relativt fremmede kan være grænseoverskridende. For mange kræver det et stort mod, og derfor er det naturligvis meget vigtigt, at du er stand til at finde dette mod i dit indre.

Undlader du at tage på dates, er der nemlig ikke meget ved at sugardate. Det er nemlig først, når man mødes fysisk, at det for alvor slår gnister.

»June 14, 2020