SugarDating Råd

HVORFOR SUGARDATING ?

Fordele og ulemper ved sugardating

Sugardating er blevet mere og mere populært de seneste år. Det er dog ikke noget nyt fænomen, at yngre kvinder dater ældre mænd. Der findes mange både fordele og ulemper ved at indlede et forhold med en langt ældre mand hvis man er kvinde og omvendt, hvis man er en mand, der indleder et forhold med en langt yngre kvinde.

Hvis du selv står i en situation lige nu, hvor du ikke rigtig ved, om det er noget for dig, så læs med her. I denne artikel vil vi gennemgå nogle af de fordele og ulemper, som kan være forbundet med sugardating. Det kan både være hvis du gør det for en taske eller en anden dyr luksus ting eller hvis du gør det for at finde kærligheden.

Derfor bør du finde en sugar daddy

Er du kvinde og ønsker du at få en ældre mand ind i dit liv, hvor du kan nyde godt af hans livserfaring samt en økonomisk gevinst, så er sugardating helt sikkert noget for dig. Det kan let ligne et glamourøst liv, hvor man hele tiden spiser ude på fine og fornemme restauranter og hvor du modtager den ene flotte og dyre gave efter den anden.

Sugardating er henvendt til dig, der som udgangspunkt kan adskille kærlighed og dating, da de fleste sugar daddies ikke leder efter den store kærlighed. I de fleste tilfælde, så leder de i stedet efter lidt selskab, da der ikke er plads til et reelt forhold i deres travle liv.

Fordele

  • Modtag flotte og dyre gaver, som du ellers ikke havde råd til

En af de helt store fordele der er ved sugardating, er helt klart, at du vil modtage store, flotte og dyre gaver. Det er ting som du måske altid har ønsket dig, men ikke selv har råd til. Det kunne være en flot taske, som alle dem på de sociale medier har, men som ligger langt over dit økonomiske råderum.

  • Få mere fritid

Mænd der benytter sig af at sugar date, er oftest mænd, der har en bragende karriere og som ikke har tid til at have et almindeligt forhold. Derfor kan det bedre betale sig for dem at betale sig fra at få lidt selskab af en flot ung kvinde en gang imellem, når det passer ind i deres stramme og travle kalender. Det giver også dig noget frihed, da du ikke er tvunget til at indgå i et altopslugende forhold.

  • Få gode råd af en med erfaring

Mange mænd, der har råd til at betale sig fra at få selskab et en smuk og ung kvinde, har også et godt arbejde. De går op i deres karriere og derfor har de god erfaring med, hvordan man skal bære sig ad, hvis man vil have succes. Få derfor gode råd om uddannelse, karriere eller lignende. 

  • Oplev en seksuelt erfaren mand

Det er slet ikke sikkert at du dyrker sex med din sugar daddy. Der er stor forskel på, om man ønsker at holde det til et kærligt, men mere venskabeligt forhold eller om man er intime sammen. Hvis du er intim med din sugar daddy, så kan du meget muligt forvente en mere erfaren mand, end en på din egen alder.

Du kan dermed blive tilfredsstillet på en helt anden måde, hvilket kan være helt vidunderligt at mærke. Der er også meget som du kan lære af ham, da hun muligvis er mere direkte i sin kommunikation. Han ved hvad han kan lide og derfor fortæller han dig det også.

  • Få en faderfigur

Man siger ofte at vi bliver tiltrukket af de samme typer, som vores forældre af det modsatte køn. Mange unge kvinder tiltrækkes også af netop denne faderfigur, der ligner deres far eller er det stik modsatte. Der følger oftest en vis autoritet med, når man er en ældre mand, der har penge og har en god karriere.

Det kan virke meget tiltrækkende på mange kvinder. Det giver også lidt selvtillid og prestige til dig, der dater en magtfuld ældre mand. Han ved desuden hvordan man behandler en ung kvinde med respekt og holder muligvis døren og trækker stolen ud, når I er ude at spise.

Ulemper

Men det er ikke lutter lagkage, når man er til sugardating. Det kan nemlig også være hårdt både psykisk, men også fysisk, hvis man dater mange på én gang. Ikke at man nødvendigvis dyrker sex med dem alle, og det af den grund er hårdt fysisk, men det at gøre sig klar til at præstere på hver eneste date, kan godt være fysisk udmattende.

Hvis man ved en fejl får følelser for sin sugar daddy og det ikke er gengældt, så kan det også være rigtig hårdt psykisk. Det er aldrig sjovt, hvis ens følelser ikke bliver gengældt og det er en reel risiko, som kan opstå, da man er tæt med et andet menneske.

  • Ikke gengældte følelser

Som vi lige har været inde på, så kan det være rigtig hårdt, hvis man ønsker ta forholdet skal udvikle sig til mere end sugardating, men de følelser ikke er gengældt. Derfor må man også gøre op med sig selv, om man kan holde til den slags, som jo kan opstå.

  • Negative tanker om sig selv

At date for at få en ny og flot taske er måske ikke den vej, som man umiddelbart havde troet, at man ville gå. Derfor kan det være svært psykisk, hvis man ikke er helt tryg ved det. Én ting er hvad andre tænker, men man skal også selv kunne håndtere den virkelighed, som man finder sig i.

  • Ubalance i magtforholdet

Hvis der er en meget stor aldersforskel mellem jer, så er det meget muligt, at I ikke finder de samme ting sjove. Det kan også være, at de fester, som han vil have dig med til, er lidt kedelige og omvendt vil han måske slet ikke med til de fester eller arrangementer som du gerne vil til. Alderen kan have en betydning og i et forhold som sugardating, så er magtbalancen ikke helt i vatter.

»June 14, 2020