SugarDating Råd

Bliv sugarbabe - 5 gode råd

Bliv sugarbabe eller sugarbaby

Bliv sugarbabe – 5 gode råd når du begynder som sugarbaby

Hvis du læser med her, er der ret gode chancer for, at du overvejer at kaste dig ud i sugardating som sugarbabe. Der findes mange gode grunde til, hvorfor sugardating kan være den perfekte løsning for en.

Det mest typiske vi hører som forklaring på, hvorfor man vælger at blive sugarbabe, er en blanding af, at man gerne vil have et uforpligtende forhold med fokus på at have det sjovt – og at der er fuldstændig klare linjer om det fra begge sider. Derudover bliver det også tit nævnt, at livet som sugarbabe giver adgang til en livsstil og nogle oplevelser, der ellers er svært opnåelige.

Uanset hvad din grund til at blive sugarbabe er, kan det helt sikkert give dig oplevelser for livet. Vi har samlet nogle gode råd, så du kan sikre at du får det allerbedste ud af din sugardating.

 

1: Vær opmærksom på din rolle som sugarbabe

Der er en grund til at succesfulde mænd vælger at sugardate. Typisk er det fordi de ikke ønsker et forhold der følger de gængse spilleregler for et forhold. Sugardaddys har typisk fuldstændig styr på deres eget liv, økonomi og boligsituation. De er altså ikke på jagt efter en der vil hjælpe med at indrette deres bachelor pads med pyntepuder og lysestager, eller insisterer på, at der skal lægges ugentlige madplaner, så I kan effektivisere jeres indkøb.

Sugardating handler om at have det sjovt, undgå forpligtelser, og fastholde den umiddelbare tiltrækning der kan ske når to mennesker møder hinanden.

Sørg for at bidrage til, at der aldrig ”går hverdag i den”, og at du ikke forventer din sugardaddy forpligter sig udover hvad han er indstillet på.

 

2: Sugarbabe – kend dit værd!

Rigtig mange sugardaddys falder i kategorien alfahanner, og du vil typisk opleve en meget større interesse fra dem, hvis de har oplevelsen af, at de skal fortsætte med at ”jagte” dig. Der er derfor absolut intet galt med at have sin selvtillid på plads – og også være lidt kostbar. Lad være med at blive clingy og overdynge din sugardaddy med ”jeg savner dig, skat”-beskeder, hvis du ikke lige har hørt fra ham i 2 dage. Han skal nok komme tilbage.

Du skal vide med dig selv, at grunden til en sugardaddy er interesseret i dig, er fordi han synes du er attraktiv og spændende – og bare fordi du pludselig ikke hører fra ham i et par dage, er ikke ensbetydende med, at hans interesse er forsvundet. En stor procentdel af sugardaddys er travle, succesfulde forretningsmænd, og der kan f.eks. bare pludselig opstå situationer på arbejdet, der kræver alt hans fokus.

 

3: Vær imødekommende - lad være med at spille det typiske dating-spil

I ”normal” dating er der tusindvis af uskrevne regler, der kan være anledning til misforståelser, frustration og diskussion. Hvor længe venter man med at kontakte den anden igen efter første date? Hvilken date må man have sex på? Bliver man betragtet som uselvstændig, hvis man lader manden betale for maden? Hvad med gaver, hvad skal man tolke ud fra dem?

Især på det punkt er sugardating virkelig befriende, for det er slet ikke noget man behøver forholde sig til.

Typisk vil sugardaddys være meget gavmilde med gaver og oplevelser. De ved udmærket godt at de ofte er i en helt anden økonomisk situation end dig, så de er helt indstillede på, at det er en naturlig del af et sugardating-forhold, at de selvfølgelig skal tage sig af deres sugarbabes.

Det de til gengæld forventer fra dig er, at du er imødekommende og smilende, og virker oprigtig glad. Er tasken han giver dig ikke lige præcis den model du elsker allermest? Så smil når du modtager den og nøjes med at bruge den når du er sammen med ham (og så opdager han for resten aldrig, at den ryger på trendsales 3 måneder senere 😉)

 

4: Hav respekt for hans tid

En af præmisserne for sugardating er, at du ofte har med travle mænd at gøre, som ikke har oceaner af ledig tid – og når de endelig har fritid, så vil de gerne have mest muligt ud af den. Derfor er det en vigtig dyd som sugarbabe at være punktlig og overholde alle aftaler. Det kan sagtens være du normalt er typen, der altid lige er ½ time længere end forventet om at komme ud af døren, men et godt råd er at gøre dit yderste for at rette op på det, når du sugardater.

 

5: Kommunikér og afstem jeres forventninger

Det her gør sig både gældende første gang i mødes og løbende gennem jeres sugardating-forhold. Det behøves overhovedet ikke være så formelt – men sørg for at I, inden I mødes første gang lige får afstemt hvad jeres forventninger til mødet er, og fortsæt med at gøre det løbende. Det behøves ikke være i form af et ”Nå, hvad er dine forventninger til vores forhold så”-spørgsmål. Det kan også bare være i form af tilkendegivelser af, hvad du selv har af forventninger. Så kan din sugardaddy jo sige til, hvis han tænker noget andet.

 

Bliv sugarbabe nu

Udover at der er skruet ned for forpligtelserne og op for sjov og ballade, så adskiller sugardating sig ikke ret meget fra almindelig dating, så det er virkelig ikke ret svært at komme i gang.

Føler du dig klar til at kaste dig ud i dit nye liv som sugarbabe nu? Så opret en gratis profil her.

»April 29, 2021