SugarDating Råd

Find en Sugardaddy – Sådan gør du

Find en Sugardaddy – Sådan gør du

5 gode råd til at finde den perfekte sugardaddy

Som sugarbabe kan det være svært at navigere i den store sugardatingverden, og det kan virke uoverskueligt at finde lige præcis dén sugardaddy, der matcher ens behov. Heldigvis behøver det slet ikke at være så svært! Vi har skrevet en guide, der får dig godt i gang med at finde en sugardaddy - i 5 lette trin:

1 - Tag vellignende billeder

Det første skridt i jagten på en sugardaddy er selvfølgelig at tage nogle billeder af dig selv. Sørg for, at der både er billeder af dit ansigt og af hele din figur – og vigtigst af alt, så skal billederne selvfølgelig være vellignende! Ligesom du selv forventer, at din sugardaddy præsenterer sig, som han gør på sine billeder, gælder det selvfølgelig også den anden vej.

Du kan også allerede godt begynde at tænke over, hvilken sugarbabe, du selv ønsker at være, og hvilken slags sugardaddy, du ønsker at møde. Dine billeder kan nemlig sige meget om dette, så sørg derfor for, at dine billeder udtrykker, det du søger.

2 - Opstil forventninger

Når du har fået skudt de perfekte billeder, er det blevet tid til at oprette en gratis profil lige her på siden. Gør både dig selv og din kommende sugardaddy en kæmpe tjeneste ved at beskrive dine ønsker og forventninger til jeres sugarforhold på din profil. På den måde kan mændene hurtigt se, hvad du ønsker, og du undgår samtidig henvendelser fra sugardaddies, der ikke matcher dine ønsker.

Det er vigtigt, at du overvejer din sugardatingsituation, og at du beslutter dig for, hvilken slags sugarforhold, du ønsker at indlede. Der findes både de hurtige forhold, hvor sugarbaben ønsker at modtage penge eller gaver på den hurtigste og nemmeste måde, og så findes der de længerevarende forhold, der bygger på tillid og fælles interesser og behov.

3 - Hvilken sugardaddy ønsker du at finde?

Hvis du beslutter dig for at indlede et længerevarende sugarforhold, skal du være bevidst om, at det kan tage tid at finde den rette sugardaddy, og at du ikke behøver at nøjes med den første og den bedste. Sørg for at indlede samtaler med forskellige sugardaddies, og det kan endda også være nødvendigt at tage på flere forskellige sugardates, før du finder den rette. Mærk godt efter i kroppen efter hver sugardate, og tænk over, hvordan daten gik. Hvordan var hans selskab? Spurgte han nok ind til dig? Var han høflig over for tjeneren? Formåede han at få dig til at føle dig godt tilpas i hans nærvær? Alle tanker tæller, og de vil hjælpe dig med at blive klogere på, hvilken sugardaddy du ønsker.

4 - Der findes en sugardaddy til alle

Ligesom at du som sugarbabe er på udkig efter en bestemt type sugardaddy, er det ligeledes tilfældet for mændene, og sugardaddies er derfor også på udkig efter en bestemt type sugarbabe. Måske tager det tid, men du må aldrig begå den fejl, at du ikke længere er tro mod dig selv! Hold fast i, hvem du er, og hvilke værdier du har – den rette sugardaddy for dig skal nok dukke op.

5 - Engager dig i din sugardaddy

Når du endelig er så heldig, at du har fundet den rette sugardaddy, der passer til dine behov og ønsker, gælder det om at holde godt fat i ham! Det er derfor vigtigt, at du husker at engagere dig i ham. Hvis din sugardaddy ikke føler, at du virker interesseret og engageret i ham, finder han bare en ny sugarbabe. Fasthold hans interesse ved at give noget af dig selv og ved at gøre noget ud af dig selv, klæd dig pænt, og tænk på, at jo mere du interesserer ham, des gladere vil han blive – og i sidste ende vil han måske forkæle dig mere.