sugardatingvirtuel dating

VIRTUELT SUGARDATING

VIRTUELT SUGARDATING
Next Level SugarDating

I dag er SugarDating ikke bare den SugarDating som vi hidtil har kendt til. Det er ved at ændrer sig nu, da brugerne er blevet mere teknologi-bevidste og blevet gode til at bruge de forskellige sociale medier. I dag kan man nemlig date virtuelt via webcams, facetime, sociale medier og meget mere. Udover virtuel dating, så er der en ny tendens: Unge piger sælger frække og nøgne billeder og videoer af dem selv på forskellige platformer til deres såkaldte ‘fans’ eller til dem de dater med. Der findes utallige mange danske instagram brugere/influentere som også er hoppet på samme tog, bla. Natasha Thomsen (@natasha_k_t), som er den profil med flest følgere i Danmark. Hun sælger nemlig også frække billeder og videoer til sine fans. 

Der er også tendens til at unge piger er begyndt at sælge deres brugte ting, som brugte undertøj, leggins, bh, strømper og meget mere. Det er dog ikke noget de selv har skabt, det findes fordi der er nogen som tænder på det og derfor efterspørger og køber disse ting. 

På todayters har vi derfor valgt at gøre det muligt for SugarBabies og BoyToys, at sælge deres billeder, videoer, undertøj eller hvad de ellers kan finde på. Det er også en god nyhed for SugarDaddies eller SugarMamas, som godt kunne finde at på at købe frækt brugt undertøj af dem de dater med, som i dette tilfælde er SugarBaby eller BoyToy. 

»June 14, 2020