Maksuehdot

Kun hyväksyt maksuehtomme, hyväksyt myös, että Todayters.com veloittaa sinulta sovitun summan valitsemallasi tuotteella. Premium-jäsenyys uusitaan automaattisesti, ellet peruuta tilaustasi jäsensivulla. Saat kuitin sähköpostiosoitteeseen, jonka olet rekisteröinyt profiiliisi.

 

Tilauksen peruuttaminen

Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa, kuitenkin viimeistään vanhentumispäivää edeltävänä päivänä. Tässä tapauksessa sinua ei veloiteta tulevan kuukauden tilauksesta. Peruutus ei vaikuta profiiliaikaan, joka on jo aktivoitu. Jos haluat jatkaa tilaustasi uudelleen, voit rekisteröityä uudelleen milloin tahansa.

Voit peruuttaa tilauksen tämän sivun tilitiedoista.

 

Kortinhaltijan vastuu- ja vastuusuhde

Rekisteröityminen on pakollista siitä hetkestä lähtien, kun kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa.

Kortinhaltija on velvollinen maksamaan valitusta tilaussuunnitelmasta koko summan. Jos et halua jatkaa; voit vapaasti peruuttaa tilauksesi edellä mainitulla tavalla.

 

Tilauksen peruutusmenettely

Tilauksesi on käynnissä automaattisesti. Profiiliaikasi pysyy aktiivisena joka kuukausi, ja uusi jakso veloitetaan noin 6 tuntia ennen profiiliajan umpeutumista. Lisätunnit lisätään profiiliaikaasi.

Tilausmaksusi veloitetaan kokonaissummana. Saat viikoittain sähköpostiviestin uusimisesta sekä tietoa siitä, mitä tehdä, jos haluat peruuttaa tilauksen.

 

Kortin numeron uusiminen ja poistaminen

Premium-jäsenyytesi poistetaan käytöstä, jos maksuasi ei voida käsitellä. Se voidaan kuitenkin aktivoida uudelleen, kun maksu suoritetaan.

Jos haluat muuttaa pankkikorttisi tiedot toisen kortin tietoihin, sinun on peruutettava nykyisen tilauksesi tilaus tai annettava sen vanhentua ennen uuden jäsenyyden luomista uudella pankkikortilla.

Kaikki maksutapahtumamme ovat reepay.dk:n hallinnoimia, eikä Todaytersilla ole pääsyä korttitietoihin.Peruutus & hyvitys

Lain mukaan sinulla on 14 päivän peruutusoikeus digitaalisiin tuotteisiin. Tätä lakia sovelletaan vain siinä tapauksessa, että et ole kirjautunut tilillesi etkä ole käyttänyt tilaustasi. Kun kirjaudut sisään, se vastaa tilauksen ottamista käyttöön. Jos haluat käyttää oikeuttasi palautukseen, sinun on kirjauduttava ulos eikä kirjauduttua uudestaan sisään, minkä jälkeen sinun on otettava yhteyttä asiakaspalveluun ja kerrottava, että haluat hyvityksen. On tärkeää, että et poista profiiliasi ensin. Jos teet niin, emme voi tarkistaa, oletko käyttänyt tilaustasi, täten emme voi palauttaa ostostasi.

Jos olet käynyt profiileissa, lähettänyt tai lukenut viestejä tai muuten käyttänyt Todayters.com sivustoa tuotteen ostamisen jälkeen, emme voi korvata ostostasi, koska olet käyttänyt tuotetta.