Sugardating

Mida see nõuab eduka sugar baby jaoks

Mida see nõuab eduka sugar baby jaoks

 

Sugar baby on keegi, kes saab finants- ja materiaalseid hüvesid suhkruisa või -emme käest, pakkudes vastutasuks seltsi, vestlusi ja muid mitte-seksuaalseid või seksuaalseid meelelahutusi. Paljud inimesed kritiseerivad sugar baby ja suhkruisa suhet, kuid kes nad on hindamaks kahe täiskasvanu õnnelikkust ja rahulolu, keda teineteise seltsis leida võivad?

Isiksus ja väärtused

Sugar baby jaoks mängivad isiksus ja väärtused olulist rolli. Eduka sugar baby puhul peaks isiksus olema meeldiv ja särav. Väljaminevus, sõbralikkus ja kaastunne võivad teha tohutu erinevuse beebi edukuses. Sugar baby peab olema hea kuulaja ja suhtleja võimekus. Võime pidada vestlust ja omada mõistlikku üldteadmiste ja intelligentsi taset on soovitav. Väärtused nagu austus, usaldus, ausus ja konfidentsiaalsus on kriitilised. Kaastundlikkus ja mõistmine võivad samuti palju aidata suhte kahe osapoole vahel suurepärase suhtluse loomisel.

Ahvatlev välimus

Suhkruisa või -emme ootab sageli, et nende sugar baby oleks füüsiliselt ahvatlev. See ei käi täiuslikkuse kohta, kuid sugar baby tuleks hoolt kanda oma välimuse eest. See tähendab hea isikliku hügieeni, regulaarset treenimist ja tervislikku toitumist. Sugar baby peaks olema uhkus oma välimuse üle, olgu selleks siis juuksed, nahk või küüned. Mood ja stiil on olulised, kuna sugar baby esindab oma suhkrusatti avalikult. Sobiv, ekstravagantne või stiilne riietumine on kõik võimalused, et meelitada ja impressioneerida potentsiaalset suhkrusatti.

Emotsionaalne küpsus

Kuigi vanusevahe ei pruugi olla tohutu, on suhkruisa või -emme tavaliselt kogemuste ja tarkuse poolest küpsem. Sugar baby peab olema piisavalt emotsionaalselt küps, et mõista suhte olemust. On oluline haldada ootusi ja piire. Emotsionaalselt mitte kinni hakata või omada ebareaalseid ootusi on hädavajalik. Tuleb meeles pidada, et sugar baby elu on samuti äri, kus professionaalsus on võtmetähtsusega.

Iseseisvus

Ärge unustage, et sugar baby ei ole hoitud naine ega mees. Sugar baby peaksid säilitama oma iseseisvuse, unistused ja eesmärgid väljaspool oma suhkrust elustiili. Kuigi finantsabi võib olla abiks, ei tohiks see takistada sugar baby tema karjääri teekonna järgimisel ega muude isiklike eesmärkide saavutamisel. Sugar baby ei tohiks olla täielikult sõltuv suhkruisast või -emmesest, kuna suhkruarranžeerimine võib olla ajutine või võib lõppeda äkki. Võime ise end rahaliselt toetada toob kaasa uhkuse ja eneseväärtuse tunnet.

 

Õppimisvalmidus

Beebil peaks olema uudishimu ja valmidus õppida uusi asju. Kuna suhte olemus on kellegi meelelahutamine, oleks kasulik omada mõningaid huvialasid, oskusi või oskusi, mida nad saaksid esitleda. Nad võiksid olla nõus osalema tegevustes, mida nende suhkrusatt naudivad. Teadmised fine dining'ust, kunstist, muusikast ja teistest luksustest oleksid samuti eelised.

 

Sugar baby olemine ei pruugi sobida kõigile, kuid arusaam eduka beebi omadustest võib teha kogu erinevuse. Kuigi on oluline olla ahvatlev, stiilne ja elegantne, on samuti oluline omada positiivseid omadusi nagu lahkus, austus, usaldusväärsus ja konfidentsiaalsus. Iseseisvus ja emotsionaalne küpsus võivad suhet vähem keeruliseks muuta ning valmisolek õppida ja uusi asju proovida võib suhtesse tuua põnevust ja seiklusi.

Kogemuste laienemine

Suhkrutoosides osalemine võib laiendada sinu maailmavaadet, rahvusvahelistuda ja muuta su suhtlemisoskust, mida sa ei õpiks tavalistes suhetes. Jõukuse ja võimu ringkondades osalemine võib teile teise pilgu anda vastupidiseid vaatenurki vaatamisele ja saate ka jälgida, kuidas toimivad üsna mitmed suuri tehingud maailmas. Suhkrutooside suhetel on võimalik muuta uusi, kiire juurdepääsu kohti, millele te muidu juurde ei pääseks.




»November 23, 2023