Sugardating

Kas Nepieciešams, lai Būtu Veiksmīga Sugar baby

Kas Nepieciešams, lai Būtu Veiksmīga Sugar baby

Sugar baby ir kāds, kurš saņem finansiālus un materiālus labumus no cukura tētiņa vai mammu apmaiņā pret biedrību, sarunu un citām formām ne-seksuāla vai seksuāla izklaidēšanās. Daudzi cilvēki kritizē sugar baby un cukura tētiņa attiecības, bet kas viņi ir, lai spriestu par laimi un apmierinātību, ko divi piekrišanas pieaugušie var atrast viens otra sabiedrībā?

Personība un Vērtības

Lai būtu sugar baby, personība un vērtības spēlē lielu lomu. Veiksmīgam sugar baby vajadzētu būt patīkamai un dzīvotspējīgai personībai. Būt sabiedriskam, draudzīgam un līdzjūtīgam var radīt lielu atšķirību bebī panākumos. Sugar baby jābūt labam klausītājam un komunikatoram. Spēja uzturēt sarunu un pieņemama zināšanu un intelekta daudzums ir vēlams. Vērtības, piemēram, cieņa, uzticība, godīgums un konfidencialitāte ir būtiskas. Empātija un sapratne var iet tālu, veidojot izcilu attiecību starp abiem dalībniekiem.

Pievilcīgs fizraksts

Cukura tētiņš vai mamma bieži sagaida, ka viņu sugar baby būs fiziski pievilcīga. Tas nav par to, lai būtu pilnīgi perfekta, bet sugar baby jārūpējas par sevi. Tas nozīmē labu personīgo higiēnu, regulāru vingrināšanos un veselīgu uzturu. Sugar baby jābūt lepniem par savu izskatu, vai nu ir runa par matiem, ādu vai nagiem. Modes un stils ir būtiski ņemt vērā, jo sugar baby sabiedrībā pārstāv savu cukura tētiņu. Apģērbs piemēroti, izsmalcināti vai stilīgi, ir visas iespējas piesaistīt un iepriecināt potenciālo cukura tētiņu vai mammu.

Emocionāla nobriešana

Neskatoties uz to, ka var nebūt liela vecuma starpība, cukura tētiņš vai mamma parasti ir pieredzējušāki un gudrāki. Sugar baby jābūt emocionāli nobriedušai, lai saprastu attiecību dabu. Svarīgi ir pārvaldīt cerības un robežas. Nepiesaistīšanās emocionāli vai nerealistiskas cerības ir nepieciešamas. Ir jāņem vērā, ka sugar baby ir arī uzņēmējdarbība, kurā profesionalitāte ir svarīga.

Neatkarība

Nevērtējiet, ka sugar baby nav noturēta sieviete vai vīrietis. Sugar baby jāsaglabā savs neatkarības, sapņi un mērķi ārpus sava cukura dzīvesveida. Lai gan finansiālās priekšrocības var būt noderīgas, tās nedrīkst traucēt sugar baby ceļu uz karjeru vai citiem personīgiem mērķiem. Sugar baby nedrīkst pilnībā atkarīties no cukura tētiņa vai mammu, jo cukura vienošanās var būt pagaidu vai pēkšņi beigties. Spēja nodrošināt sevi finansiāli arī dod lepnumu un pašvērtību.

 

Vēlme uzzināt

Bebī būtu jābūt ziņkārīgam un gatavam mācīties jaunas lietas. Tā kā attiecību raksturs ir izklaidēt kādu, būtu noderīgi būt kādiem hobiem, interesēm vai prasmēm, ko viņi varētu demonstrēt. Viņi varētu būt gatavi piedalīties aktivitātēs, ko viņu cukura tētiņš vai mamma bauda. Zināšanas par izsmalcināto ēdienu, mākslu, mūziku un citiem luksusiem būtu arī priekšrocības.

 

Būt sugar baby var nebūt ikvienam, bet izprast kvalitātes, kas padara veiksmīgu bebī, var radīt lielu atšķirību. Lai gan svarīgi ir būt pievilcīgai, stilīgai un izsmalcinātai, ir svarīgi arī būt pozitīgām īpašībām, piemēram, labvēlīgai, cienīgai, uzticīgai un konfidenciālai. Neatkarība un emocionālā nobriešana var padarīt attiecības mazāk sarežģītas, un vēlme mācīties un izmēģināt jaunas lietas var ienesīt izklaidi un piedzīvojumus vienošanās

Patīkama dzīvesveida uzlabošana

Būt Sugar Baby nav vienkārša. Bet daudzas sievietes, kas pieņem izaicinājumu, atzīmē, cik daudz izbaudījuma sniedz pārmaiņas, izklaides un citi neparasti piedzīvojumi, ko piedāvā Sugar Daddy. Sugar Baby var iegūt pieeju labākajiem restorāniem, klubiem, apskates vietām un iegādāties kādas unikālas lietas.



»November 23, 2023