Sugardating

Ką reikia, kad būtumėte sėkminga sugar baby

Ką reikia, kad būtumėte sėkminga sugar baby

Sugar baby yra asmuo, kuris gauna finansines ir materialines naudas iš cukraus tėčio ar mamos už draugystę, pokalbius ir kitus ne seksualinio ar seksualinio pobūdžio pramogas. Daugelis žmonių kritikuoja cukraus kūdikio ir cukraus tėčio santykius, bet kas jie, kad vertintų dvi suaugusiems žmonėms lemtą laimėtį ir pasitenkinimą kito draugijos?

Asmenybė ir vertybės

Būdamas sugar baby, asmenybė ir vertybės vaidina svarbų vaidmenį. Sėkmingas sugar baby turėtų turėti malonią ir gyvybingą asmenybę. Būti užmegztiems, draugiškiems ir užjaučiantiems gali padaryti didžiulį skirtumą sėkmėje. Sugar baby turi būti geras klausytojas ir bendrautojas. Gebėjimas vesti pokalbį ir turėti pakankamai bendrų žinių ir intelekto yra pageidautini. Vertybės, tokios kaip pagarba, pasitikėjimas, sąžiningumas ir slaptumas, yra esminės. Užmegzti empatiją ir supratimą taip pat gali nuvesti ilgą kelią, kuriant puikų santykių ryšį tarp šių dviejų šalių.

Trakus fizinis išvaizdos

Cukraus tėčio ar mamos dažnai tikisi, kad jų sugar baby būtų fiziškai patrauklus. Tai nereiškia būti tobulam, bet sugar baby turi rūpintis savimi. Tai reiškia geros asmeninės higienos palaikymą, reguliarų fizinį krūvį ir sveiką mitybą. Sugar baby turėtų didžiuotis savo išvaizda, ar tai būtų jos plaukai, oda ar nagai. Mados ir stilius yra svarbūs, nes sugar baby viešai atstovauja savo cukraus tėčiui. Apsišvietimas, prabanga ir stilius - tai visi galimi būdai pritraukti ir įspūdžiai potencialų cukraus tėtį ar mamą.

Emocinė branda

Nors gali nepasitaikyti didelio amžiaus skirtumo, cukraus tėtis ar mama paprastai yra brandesni patirties ir išminties prasme. Sugar baby turi būti emocinėmature ir suprasti santykių pobūdį. Svarbu tvarkyti lūkesčius ir ribas. Neprikibti emociniškai ar turėti nerealių lūkesčių yra būtina. Reikia sąmoningai žinoti, kad cukraus kūdikio vaidmuo yra verslas, kuriame svarbi profesionalumas.

Nepriklausomybė

Nepamirškite, kad sugar baby nėra prižiūrima moteris ar vyras. Cukraus kūdikiai turi išlaikyti savo nepriklausomybę, svajones ir tikslus, nepriklausomai nuo savo cukraus gyvenimo būdo. Nors finansinės naudos gali būti naudingos, jos neturėtų trukdyti cukraus kūdikiui siekti savo karjeros ar kitų asmeninių tikslų. Sugar baby neturėtų visiškai priklausyti nuo cukraus tėčio ar mamos, nes cukraus santykiai gali būti laikini arba gali staiga baigtis. Galėdama finansiškai palaikyti save taip pat sukelia pasididžiavimą ir savivertę.

Mokymosi troškimas

Kūdikis turėtų būti smalsus ir pasiruošęs mokytis naujų dalykų. Kadangi santykių pobūdis yra žmogui pramogauti, būtų naudinga turėti hobius, pomėgius ar įgūdžius, kuriuos jie galėtų parodyti. Jie taip pat turėtų būti pasiruošę dalyvauti veiklose, kurias mėgsta jų cukraus tėtis ar mama. Turėti žinių apie prabangų valgymą, meną, muziką ir kitas prabangas taip pat būtų privalumai.

 

Būti cukraus kūdikiu gali ne visiems tiktis, bet supratę, kokios savybės daro sėkmingą kūdikį, gali padaryti visą skirtumą. Nepaisant svarbaus būti patraukliam, stilingam ir elegantiškam, taip pat svarbu turėti teigiamų savybių, tokias kaip būti pernelyg geram.

Iššūkis 

dar viena priežastis, kodėl daug jaunų moterų kreipiasi į cukraus kūdikių paslaugą, yra iššūkio troškimas. Būdamas sugar baby, moteris gali jaustis daug labiau laisva ir savarankiška, nes ji nesijaučia pajungta komerciniam santykiui. Tai leidžia motoja saugiais būdais pasijusti savimi, patenkinti savo poreikius ir išspręsti savo problemas. Tai netgi gali atrodyti kaip iššūkis ir kai kam padidžinti patikimumą.

Patirtis ir žinios 

dar viena priežastis, kodėl jaunos moterys kreipiasi į sugar baby paslaugą, yra noras išmokti naujų dalykų ir patirti kažką naujo. Būdamas sugar baby, moteris gali susipažinti su turtingais, sėkmingais vyrais, keliauti su jais, eiti į prabangias restoranų vakarienes ir ūkyti netikėtus pojūčius. Tai gali būti naujas iššūkis mokesčių susitarime ir pragyvenimo kultūroje.




»November 22, 2023