Sugar baby

5 lucruri pe care trebuie să le știe fiecare sugar baby

Majoritatea noilor sugar babies să se grăbească să aibă parte de primul sugar date. Și este evident că aceasta este dorința cea mai mare, însă nu tot timpul acest prim pas este și cel mai potrivit.

Pentru a evita ca și tu să faci aceleași greșeli pe care alte sugar babies le-au făcut înaintea ta, îți propunem în cele ce urmează o serie de tip & tricks despre ce trebuie să știi atunci când pornești pe drumul unui dating online. Iată care sunt cele mai utile sfaturi în materie de sugar dating.

Informează-te corect înainte de fiecare pas pe care îl vei face

Informația este cea mai prețioasa cale spre succes. Iar acest principiu se aplică chiar și atunci când vine vorba despre sugar dating. 

Multe sugar babies se avântă într-o primă întâlnire chiar dacă nu știu de la început ce implică aceasta. Lipsa de mentori în această branșă se resimte mai ales pentru primele venite într-un sugar dating. Însă acest lucru nu trebuie văzut ca și o cauză pierdută, ci din contră. Trebuie să acumulezi rapid tot ceea ce nu ai știut până acum.

Așadar, îți propunem să te informezi cât mai mult. Poți să începi prin acest articol, urmând să te documentezi tu de la alte sugar babies, și uneori poți căuta informații chiar și pe internet, cu toate că nu tot timpul sunt cele mai bune.

Trebuie însă să fi pregătită și pentru momente mai puțin plăcute, însă nu va trebui să te lași bătută. Așa că un prim pas este informația!

Nu toți sugar daddy sunt ceea ce speri tu

Nu sună foarte romantic lucru acesta însă este adevărat. Cândva în timpul călătoriei tale, vei întâlni cel puțin un tip care este neserios iar intențiile lui nu sunt cele mai bune. 

Cu asta, tu nu trebuie să te lași călcată în picioare. Trebuie să te aperi și să-ți ceri respectul necesar unei sugar baby. Chiar dacă el va face presupuneri neadecvate, acționează pe măsură.

Ce poți face în acest sens atunci?

Cel mai bun lucru de făcut este să ignori aceste tipuri de bărbați și să-i scoți din viața ta. Nu vei câștiga nimic pozitiv de la ei, așa că scapă de ei de îndată ce se vor dovedi a fi neserioși. 

Blochează-i pe site-ul de sugar dating și caută pe altcineva. Cu cât îi scoți mai repede din sistem, cu atât mai bine pentru toată lumea.

Dar nu uita, că toți bărbații nu sunt așa. Deci, dacă ajungi să întâlnești un bărbat care nu-ți respectă statutul, fă tot ce poți pentru a-l înlocui cu altcineva cât mai curând posibil. Asta îți va oferi din nou încred.re și stabilitate pe site-ul de sugar dating.

Nu te întâlni cu nimeni într-un loc privat

Nu știi niciodată cine se află în spatele ecranului. Prin urmare, nu te întâlni niciodată cu un sugar daddy sau cu cu boy toy într-un loc privat. 

Întâlnirile tale ar trebui să aibă loc întotdeauna la un hotel sau restaurant elegant, deoarece acesta este cel mai sigur pentru tine. Dacă te simți incomod, poți ieși oricând din cameră fără să fii nervoasă în legătură cu ceea ce se va întâmpla. 

Aceasta este una dintre cele mai importante reguli!

Fii confortabil vorbind despre bani și cadouri

Când ești o sugar baby, nu poți evita să vorbești despre bani sau cadouri, deoarece acesta este motivul pentru care te-ai înscris pe site-ul pentru sugar dating.

Susținerea financiară este importantă, deoarece acesta este motivul pentru care faceți sex într-o cameră de hotel sau luați cina cu un sugar daddy într-un restaurant elegant.

Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să accepți acest lucru și să înveți cum să obții ceea ce îți dorești cu adevărat. Acest lucru este important dacă îți dorești cu adevărat succes și cel mai important: respect. 

Deci, dacă vrei geanta aceea scumpă, atunci vorbește despre asta cu sugar daddy! Sigur te va putea face fericită!

 

Sexul de la prima întâlnire nu este ok

Un lucru foarte important este să nu faci sex niciodată la prima întâlnire. 

Nu există nici o excepție! Nu ești o escortă sau o jucărie cu care se poate juca. Dacă insistă să facă sex cu tine la prima întâlnire, ar trebui să-ți iei la revedere și să pleci imediat.

Dacă în prima zi este insistent în legătură cu sexul, probabil că nu are nicio intenție de a intra într-un acord cu tine. Deci, spune-i întotdeauna tipului: nu! 

Desigur, nu toți bărbații sunt așa și unii dintre ei ar putea cere să vadă dacă ești dispusă să faci sex cu ei și apoi să accepți un nu.

Dacă nu acceptă condițiile tale, cel mai bine este să întrerupi orice legătură cu el.

Acestea fiind spuse, acum ești pregătită să devii o adevărată sugar baby. Good luck!

»December 22, 2020