Sugar datingSugar babydating

Ce tip de sugar baby ești? Află care stil ți se potrivește

Site-urile de sugar dating sunt din ce în ce mai căutate atât de către bărbații care își doresc că fie un sugar daddy cât și de fetele dornice de noi experiențe și legături. 

Primul pas pe care fiecare amator de sugar dating trebuie să-l facă este să își stabilească obiectivele pe acest site. Dacă dorești să fi un sugar daddy care să aibă parte de cât mai multe fete dornice de noi experiențe, atunci este bine să știi ce fel de fete poți întâlni pe un astfel de site.

Totodată, dacă vrei să-ți oferi o șansă ca și sugar baby pe un site de sugar dating, atunci trebuie să știi ce fel de tip de sugar baby vrei să fi.

Mai jos vei găsi o listă cu cele mai întâlnite și apreciate tipuri de sugar babies. Vezi care ți se potrivește ție.

  • Ești o sugar baby care iubește banii

Dacă scopul tău ca și sugar baby este să obții cât mai mulți bani de la potențialii tăi sugar daddies, atunci înseamnă ca te încadrezi la această categorie. Acest lucru înseamnă că ești genul de sugar baby care îți cunoaște foarte bine scopul acestui stil de viață, și dorești să-ți atingi cât mai bine obiectivul. Iar acest lucru nu este deloc greșit.

Cumpărăturile scumpe, locațiile exclusiviste și sigurața unui portofel bogat sunt lucrurile care te fac cea mai fericită, iar pentru asta ești dispusă să întâlnești cât mai mulți sugar daddies care îți pot oferi tot ceea ce ai nevoie. 

Simțul antreprenorial nu-ți lipsește, dovadă fiind și obiectivele tale pe plan financiar. Așa că atunci când ești pe un site de sugar dating conversațiile tale se desfășoară în jurul banilor și al compensațiilor materiale.

  • Ești o sugar baby adoră călătoriile luxoase

Acest tip de sugar baby este genul de femeie independentă, care și-a asigurat deja un trai decent și este din toate punctele de vedere independentă. Tocmai de aceea nu ai apucat să te bucuri de viața în doi. Totuși ea nu prezintă o prioritate pentru tine, de aceea ai apelat la sugar dating.

Atunci când intri în contact cu un sugar daddy tot ce-ți dorești de la el este să te trateze ca o regină, iar călătoriile luxoase nu trebuie să lipsească din această relație.

Așa că orice sugar daddy ar fi interesat de tine, trebuie să aibă în vedere cele mai exclusiviste locații din lume, unde te poate răsfăța așa cum îți dorești.

  • Ești o sugar baby care iubește cadourile și atenția

Atenția și sentimentul de protejare sunt esențiale pentru tine ca și sugar baby. Acestea pot veni în diferite moduri. Fie că discutăm de afecțiune sau sfaturi utile pentru tine ca și persoană, aceste aspecte sunt foarte importante pentru relația ta de sugar dating.

Iar acest lucru cu siguranță va putea fi posibil, deoarece pe astfel de platforme de sugar dating vei putea avea ocazia de a întâlni o grămadă de oameni din domeniu afacerilor, al sănătății și chiar și investitori privați dornici să descopere o sugar baby care are nevoie de afecțiune și îndrumarea lor.

  • Ești o sugar baby care își caută jumătatea

Dacă ești pregătită să-ți găsești jumătatea, atunci un site de sugar dating poate fi o opțiune potrivită pentru tine. Acest lucru înseamnă dorința ta de a intra în legătură cu cât mai mulți sugar daddies este una destul de mare. Tocmai de aceea banii și compensațiile nu sunt totul pentru tine, ci mai degrabă legătura pe care o poți crea cu potențialul tău viitor partener.

»January 11, 2021