Sugar datingsugar daddySugar baby

10 întrebări pe care trebuie să le folosești pe un site de sugar dating

Dacă ai decis să intri în lumea sugar dating-ului este important să ai în vedere câteva aspecte importante de care va trebui să ții cont.

Pe lângă experiența de neuitat pe care o trăiești pe un site de sugar dating, fie că ești o sugar baby în căutarea unui partener de tip sugar daddy, sau o sugar mama în căutarea unui boy toy cu care să-ți petreci timpul, trebuie să ai în vedere setul de întrebări esențiale pentru o astfel de relație.

Află mai jos care sunt cele 10 întrebări esențiale pentru o relație de sugar dating reușită. 

1. Ce tip de relație cauți?

Atunci când începi o discuție cu un posibil partener într-o relație de sugar dating este important ca de la început să discutați tipul de relație pe care îl caută fiecare dintre voi. Cu cât ești mai sincer cu atât ai mai mari șanse ca relația ta de sugar dating să fie una cu mari beneficii pentru tine.

2. Care este pentru tine importanța sexului într-o relație?

Fii deschis de la începutul conversației de dating. Discutați despre importanța sexului în relația voastră și decideți dacă acesta va avea loc sau nu. Dacă ești dispus să faci sex cu partenerul tău de sugar dating nu uita să stabilești condițiile în care se va întâmpla.

3. Vrei să faci sexting?

Unii sugar daddies sau unele sugar mamas adoră să se joace cu tine la telefon mai ales atunci când distanța intervine. Așa că, sexting-ul poate fi o soluție revigorantă pentru relația voastră. Fii deschis și abordează sexting-ul ca o alternativă distractivă pentru relația de sugar dating.

4. Cum dorești să fii răsplătit/-ă?

Recompensa din partea partenerului tău de sugar dating nu va înceta să apară odată ce tu ai acceptat o posibilă relație cu acesta. Însă este important să discutați și modul în care tu dorești să fi recompensat. Poți opta pentru a primi cadouri scumpe sau călătorii extravagante, ori poți pretinde să îți ofere suma de bani necesară pentru micile mofturi pe care tu vrei să ți le îndeplinești.

5. Cât de des îți dorești un cadou?

Fie că dorești să ai parte de un cadou sau pur și simplu de un ajutor financiar din partea partenerului tău de sugar dating, stabilește și cât de des să se întâmple acest lucru. Nu uita însă să îi spui partenerului tău de dating ce beneficii va avea acesta în urma cadourilor.

6. Ai nevoie de ajutor suplimentar?

Uneori partenerii de sugar dating sunt destul de generoși cu partenerii lor de dating și le oferă așa numitul ajutor suplimentar în cazul în care aceștia îl cer. Însă poți pretinde chiar și tu ca și sugar baby sau boy toy un astfel de ajutor, iar dacă partenerul tău este dornic te va ajuta cu mare drag. Trebuie doar să încerci.

7. Cum va avea loc intimitatea dintre parteneri?

Intimitatea într-o relație este esențială. Așa că este important să discutați încă de la început care sunt condițiile în care o puteți desfășura. Țineți cont de faptul că de cele mai multe ori sugar daddies sau sugar mamas sunt persoane bine cunoscute, influente, cu o familie, iar aceștia nu-și permit să-și lase imaginea afectată. Intimitățiile precum telefoane, mesaje provocatoare și chiar sexting-ul trebuiesc stabilite de la început cum și când vor avea loc, astfel încât să nu distrugeți relația de dating.

8. Sunteți amândoi deschiși pentru a avea alte relații?

De cele mai multe ori sugar daddies sau sugar mamas sunt destul de posesivi atunci când vine vorba de o relație de sugar dating. Tocmai din acest motiv este important să discutați acest aspect încă de la începutul dating-ului. Stabiliți de comun acord care sunt limitele în relația voastră și astfel veți putea avea o relație de lungă durată.

9. Ce se întâmplă dacă unul dintre parteneri se îndrăgostește?

Sentimentele sunt inevitabile într-o relație. Dar atunci când vorbim de sugar dating acestea nu sunt tot timpul bine venite. Totuși sunt parteneri care nu exclud o posibilă relație de viitor cu partenerul sau partenera de dating.

10. Care sunt limitele în care s-ar putea termina relația de sugar dating?

Fiecare relație trebuie să aibă limitele ei mai ales dacă discutăm de una tip sugar dating. Stabiliți de la început cum va decurge relația voastră  și bucurați-vă de clipele petrecute împreună. Atunci când va veni momentul încetării relației faceți-o într-un mod firesc, astfel încât profilul vostru de sugar dating să nu fie afectat.

»January 11, 2021