Sugar dating

Regulile pe care trebuie să le știi atunci când ești într-un sugar dating

Sugar dating-ul este ceva foarte diferit de întâlnirile obișnuite pe care tu le știi. Iar atunci când este vorba de dating online trebuie să incluzi flirtul, poate chiar și puțin de romantism, însă niciodată nu lua în calcul o relație bazată pe sentimente adevărate. 

Ca și sugar baby, este de datoria ta să îi asiguri fericirea sugar daddy-ului, întrucât el va face tot posibilul să-ți ofere tot ceea ce îți dorești.

Dar cel mai simplu pentru a urma pașii corecți este să urmărești sfaturile de mai jos. I în calcul ce poți și ce nu poți face atunci când practici sugar dating.

Ce nu trebuie să faci atunci când ești într-un sugar date

  • Cea mai importantă regulă este că tu nu trebuie să devii niciodată o datorie pentru sugar daddy-ul tău. Iar el la nu trebuie să se simtă împovărat de tine în această relație. Un sugar daddy știe că trebuie să te ajute financiar, dar nimic mai mult. 

Tot ce trebuie tu să oferi este căldură și atenție astfel încât sugar daddy-ul tău să simtă că efortul tău merită să fie din plin răsplătit.

Nu uita un lucru important: asigură-te că nu ceri nimic și nu creezii nicio așteptare. Niciun sugar daddy nu va fi interesat de asta.

 

  • O altă regulă care este bine de reținut este că nu ar trebui să încerci să-l determini pe sugar daddy-ul tău să se întâlnească cu alți sugar babies.

Acest lucru nu va crea decât stres și nesiguranță pentru tine. Nu știi niciodată ce se întâmplă cu sentimentele sale pentru tine, așa că cel mai bine este să nu riști. 

Implică-te atât cât este necesar și sănătos pentru acel sugar dating

  • Nu te îndrăgosti niciodată! O regulă foarte importantă pentru orice sugar baby din această industrie. Sugar dating-urile nu sunt obligatorii și ar trebui să rămână întotdeauna așa. 

Dacă aveți sentimente pentru un sugar daddy, ar trebui să te oprești imediat relația cu acesta, sau să încetezi sugar dating-ul. Nimeni nu vrea sugar baby geloasă!

Dacă el se îndrăgostește de tine, tu ești responsabilă și pentru întreruperea relației. Sau altfel ar putea deveni periculos și prea riscant.

 

Ce poți să faci atunci când ești într-un sugar date

  • Fii mereu cât se poate de atractivă. 

Chiar dacă ți-ai întâlnit sugar daddy-ul de mai multe ori și acum știe cum arăți și cum te îmbraci, este important să-l menții interesat de tine. 

Singura modalitate de a face acest lucru este să te îmbraci ca o regină. Asigură-te că ai tot ce este necesar în materie de beauty, ținute elegante și sexy, tocuri înalte, bijuterii și așa mai departe. 

Dacă încetezi să faci asta, sugar daddy-ul își va pierde interesul și va găsi pe altcineva care să-l răsfețe așa cum este el obișnuit.

 

  • Asigură-te că sugar daddy-ul tău se simte mereu confortabil în preajma ta.

Modalitatea de a face acest lucru este să te asiguri că relația voastră rămâne ascunsă. Majoritatea sugar daddy-urilor nu sunt interesați să fie cunoscuți pentru sugar dating, deoarece primesc prea multă recunoaștere cu alte lucruri. 

Dacă sugar daddy-ul tău este un magnat în afaceri, un politician sau cumva o persoană foarte importantă, dating-ul online nu este ceea cu ce-și dorește să fie asociat. Așa că păstrează relația cât mai ascunsă și discretă și el va fi fericit. Cu siguranță te va răsfăța cu surprize plăcute.

»December 22, 2020