Sugar mama

Cum să devii o sugar mama

Ești o femeie bogată și încrezătoare, care își dorește un bărbat alături, dar nu ai în permanență nevoie de el? Preferi să te întâlnești cu bărbați mai tineri cărora le place atenția și stilul tău de viață, dar nu au nicio intenție ca ei să devină iubiții tăi? 

Atunci postura de sugar mama ar putea fi lucrul cel mai potrivit pentru tine.

Ce este o sugar mama?

Sugar mama sunt femeile care preferă compania bărbaților tineri. Dar sunt de asemenea, femei care prin statutul lor social și financiar vor să asigure bărbaților mai tineri un trai luxurious în schimbul unor dorințe pe care aceștia trebuie să le îndeplinească.

O sugar mama nu plătește un boy toy doar pentru că îi place. Ea poate să-și aleagă un bărbat sau mai mulți, cu care să aibă o relație de flirt și cu care ea să se simtă confortabil și apreciată. 

În acest articol îți vom spune cum să devii o sugar mama. Dar nu orice sugar mama, ci una de top care știe exact ceea ce caută. Iată ce trebuie să știi pentru a deveni și tu o sugar mama.

Alege acel boy toy care ți se potrivește ție

Dacă vrei ai succes în a deveni o super sugar mama, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să găsești tipul potrivit gustului tău. 

Indiferent care este acesta, nu uita că tu ești cea care decide cum se va juca jocul acesta. Deci alege după bunul plac.

Desigur poți decide să ai mai mulți boy toys, însă trebuie să ai mare grijă să nu devină totul foarte confuz și mult prea complicat pentru tine. 

Cum faci să ai parte și tu de un boy toy? 

Totul este mult mai simplu decât ți-ai fi imaginat.

Pentru a găsi un boy toy, trebuie să te înscri pe un site de sugar dating, cum ar fi Todayters. Pe un astfel de site vei avea acces la profilele potențialilor boy toys. Fiecare profil conține poze cu aceștia și o descriere despre cine sunt ei.

Ce trebuie tu să faci pentru a intra în legătură cu unul sau mai mulți boytoy, este să începi o conversație cu aceștia. Acesta este primul pas.

Alege-ți câțiva bărbați care îți surâd gustului tău și începe o discuție cu ei. Rapid, vei afla cu cine ai de-a face și bineînțeles dacă există și o chimie între voi. 

Invită tipul respectiv la o întâlnire de lux pentru a vedea cum este legătura dintre voi în viața reală. Dacă conexiunea nu este bună, pune capăt acesteia și ia-o de la capăt până când vei găsi tipul potrivit pentru tine.

Cumpără-i cadouri 

Când ești o sugar mama, trebuie să cumperi cadouri de lux pentru boy toy-ul tău. Este un lucru necesar și ceva ce el așteaptă de la tine. Cât de des o faci depinde de tine. Dar este recomandat să o faci în fiecare lună sau poate chiar mai des, dacă simți că cel de lângă tine merită acest lucru.

Nu știi ce să-i cumperi unui boy toy? Te gândești că va fi greu să faci un cadou potrivit gustului lui? Nu te speria de lucrul acesta.

Află care sunt interesele lui. Ce hobby-uri are și care sunt plăcerile lui. Dacă îi place fotbalul atunci cumpără-i un echipament scump, de care ești sigură că se va îndrăgosti. 

Dacă îi place să călătorească, atunci surprinde-l cu excursii de neuitat.

Doar de un singur lucru mai trebuie să ți cont. Asigură-te întotdeauna că faci un cadou de înaltă calitate, deoarece acesta va fi ceva la care el se va așteapta.

Ia-l cu tine într-o vacanță de neuitat

Vacanțele vor fi mereu cel mai potrivit mod de a-ți surprinde boy toy-ul preferat. Atunci când te decizi să-i acorzi o vacanță, asigură-te că faci o alegere potrivită. Interesează-te ce locuri a mai vizitat pentru a nu-i repetat experiența.

Cu siguranță destinațiile tropicale înconjurate de palmieri și apă albastru azuriu, vor fi mereu cele mai hot alegeri. 

Imaginează-ți pentru o clipă, cât de bine te vei simți și tu într-un astfel de paradis. Iar imaginea va fi completă atunci când alături de tine va fi bărbatul pe care l-ai ales să-ți facă poftele. Pur și simplu de vis.

Dacă nu-ți place ideea de a-ți aduce boy toy-ul în vacanța ta? 

Atunci poți să-l iei și într-un weekend undeva în Europa. Asta i-ar face plăcere și lui, iar tu nu vei irosi vacanța în tropice cu cineva pe care nu neapărat ți-l l-ai dori alături.

Nu uita! Alegerea este mereu a ta!

Fii interesat de el

Dacă dorești ca atenția lui față de tine să fie mereu activă, tu ca sugar mama trebuie să oferi același lucru în schimb. 

Pentru a avea siguranța că boy toy-ul tău este mereu interesat de tine, acordă-i și lui atenția de care are nevoie, prin discuții despre el, despre hobby-urile lui și de ce nu, chiar și despre ce plăceri are acesta.

Este important ca el să se simtă uman în toată relația voastră de sugar mama vs. boy toy. Spune-i  mereu ce simți și fii cât se poate de deschisă cu el. Cu siguranță te va aprecia pentru asta și îți va oferi în schimb exact ceea ce tu ca și sugar mama cauți.

Sunt însă și câteva aspecte despre care ar trebui să eviți să vorbești. Întrebările cu iz mult prea personal nu-și au locul în relația voastră de sugar mama și boy toy.

Există o mulțime de moduri de a-i arăta că ești interesat de el și de ceea ce face. Nu uita însă să nu transformi apropierea aceasta în ceva ce nu îți dorești încă de  la începutul drumului ca și o sugar mama.

Dacă iei în calcul aceste sfaturi cu siguranță vei deveni o sugar mama râvnită de către toți boy toys.

»December 28, 2020