sugar daddySugar datingSugar baby

Cum să devii un sugar daddy dorit

Iei în considerare să devenii un sugar daddy? Simți că viața ta s-ar schimba dacă ai accepta noi provocări sentimentale? Viața ta amoroasă merită un refresh?

Atunci înseamnă că și tu trebuie să devii un sugar daddy, dornic de noi experiențe.

Cum sună pentru tine o întâlnire hot cu o sugar baby mult mai tânără, plină de pasiune și chef de viață? Acum totul este mult mai simplu decât ți-ai imaginat. Trebuie doar să fii convins de ceea ce-ți dorești. 

Îți faci griji că nu vei putea fii un sugar daddy dorit de către toate fetele? Crezi că nu vei știi să faci față tuturor cerințelor din partea unei sugar baby? Nu-i nimic. În acest articol vei găsi toate sfaturile necesare pentru ca tu să devii un sugar daddy dorit și plin de succes.

Iată ce trebuie să știi atunci când începi acest nou drum în ale sugar dating-ului.

 

Primul pas: intră pe un site de sugar dating și înregistrează-te

Primul lucru pe care trebuie să-l faci înainte de orice altceva este să găsești cel mai potrivit site de online dating. Nu putem decât să ți-l recomandăm pe al nostru, chiar dacă sună clișeic - Todayters

Cunoaștem ceea ce îți propunem și putem garanta pentru profilele pe care le vei descoperi pe platforma noastră, deoarece verificarea membrilor se face manual de către administratorii noștri.

De ce este important să accesezi o astfel de platformă atunci când ești interesat de sugar dating? Răspunsul este simplu. Fără un profil pe site-urile de online dating cu un cont de sugar daddy, poate fi destul de greu să găsești pe cineva cu care să mergi la un prim sugar dating. 

Tot ce ai nevoie pentru a începe această nouă călătorie este să intri pe site-ul Todayters, să-ți creezi un cont și să-ți adaugi o fotografie atractivă cu tine. Restul va fi magie.

Pasul doi: Fii mereu interesant pentru o sugar baby

După ce ai găsit câteva potențiale sugar babies potrivite pentru gustul tău, iar acestea au fost de acord să meargă la un sugar date cu tine, trebuie să iei în considerare câteva aspecte importante, de care nu trebuie să renunți.

Primul și cel mai important aspect de care trebuie să ții cont este faptul că atunci când decizi să mergi la un sugar date este să nu faci promisiuni pe care știi că nu le poți îndeplinii. Iar cel mai rău lucru care l-ai putea face este să te îndrăgostești.

Fii atent la aceste aspecte și încearcă să nu te abați nicicum de la ele.

Cel mai potrivit mod de a te face plăcut și interesant pentru o sugar baby este să-i acorzi ei cât mai multă atenție. Nu trebuie să vorbești despre slujba ta sau despre familie. În schimb, vorbește-i despre ceva care te face misterios și interesant de cunoscut. Cu siguranță va fi mult mai interesant pentru o sugar baby.

Invit-o  la un restaurant elegant

O sugar baby se așteaptă să fie tratat excelent. Prin urmare, invitarea ei la un restaurant elegant la prima întâlnire îi va face o impresie destul de bună. 

De ce trebuie să fii conștient este că un sugar date nu are de-a face cu o întâlnire ușoară. Ci din contră.Tu ca și sugar daddy trebuie să depui un efort în asta, iar sugar baby trebuie să simtă acest lucru ca să-și dorească sa te mai întâlnească.

Deci, dacă vrei mai mult de la ea decât să iei o cină, trebuie să fii dulce și să o răsfeți cum știi tu mai bine. Doar așa ar putea fi deschisă pentru o altă întâlnire sau pentru a face sex cu tine.

Cel mai important lucru aici este că nu o invitați acasă. Nici măcar dacă ești singur. Este prea personal. Fii pregătit și rezervă o noapte la un hotel minunat!

Surprinde-ți sugar baby cu cadouri de lux

Dacă vrei să fii un sugar daddy bun și atractiv, cadouri de lux sunt un must. 

Un vin de la supermarket sau o cutie de praline nu sunt suficient de bune. Trebuie să fie ceva mult mai special. 

Întreabă-o pe sugar baby ce îi place sau ce și-ar dori în mod special să primească. Așa veți ve fi amandoi fericiți, iar experiența pe viitor va fi una mult mai interesantă.

Sentimentele au apărut? Atunci oprește-te!

Cea mai importantă regulă despre sugar dating este că nu există loc pentru sentimente. Tocmai asta este și cel mai atractiv la un astfel de dating. 

Este în regulă să ai grijă de o anumită sugar baby, pentru că îți place compania ei. Dar nu este un lucru bun dacă te îndrăgostești de ea.

Deci, dacă încep să apară sentimente, este o idee bună să rupi legătura cu acea sugar  baby.

Acesta va fi cel mai sănătos lucru de făcut într-o astfel de situație.

»January 04, 2021