Sugar datingdatingîntalniri

Top 5 sfaturi esențiale pentru un dating de succes

Prima întâlnire este de neuitat. Tocmai de aceea este important ca aceasta să decurgă cât mai bine. Știi și tu cât de importantă este atracția din această primă întâlnire, așa că mereu trebuie să fie pregătit să dai tot ceea e mai bun.

Dacă și tu îți dorești o primă întâlnire de succes, mai jos găsești topul celor mai esențiale 5 sfaturi în materie de dating.

Fii încrezător din prima clipă

Încrederea denotă putere, farmec și în același timp senzualitate. Știm însă că este mai ușor de spus decât de făcut, dar cu siguranță nu este imposibil.

Este important ca la prima întâlnire să nu fi agitat sau emoționat. Iar lipsa de încredere în propria persoană poate ucide vibrația chiar din primele momente.

Încrederea ta este foarte importantă pentru prima impresie și te face mult mai interesant! 

O modalitate bună de a evita nervozitatea este să-ți imaginezi că trebuie să vă întâlnești cu un prieten bun, iar toată starea de disconfort va dispărea cât ai clipi. Gândește-te că urmează să ai o întâlnire confortabilă și totul se va desfășura cât se poate de firesc. 

Nu folosi telefonul mobil

Utilizarea telefonului poate fi distrugător la orice întâlnire. Folosirea lui denotă lipsă de interes și respect față de persoana care îți stă alături.

Tot ce contează atunci când te întâlnești cu cineva este partenerul sau partenera. Nu este nimic mai rău decât întâlnirea cu o fată sau un băiat care nu este prezent la discuție și trebuie întotdeauna să răspundă la un mesaj sau să-și verifice Instagram-ul. 

Bineînțeles, sunt situații de urgență care nu pot aștepta, iar acestea sunt de către toată lumea înțelese. Nu uita însă să te scuzi pentru această situație și încearcă să o rezolvi pe cât de repede posibil astfel încât cel de lângă tine să nu-ți simtă lipsa prea tare.

Fii mereu cu zâmbetul pe buze

Nu este nimic mai bun decât să te întâlnești cu cineva căruia îi place să zâmbească. Zâmbetul este o modalitate bună de a începe să flirtezi. Dar totodată devii și mai relaxat și plăcut pentru persoana de lângă tine. 

O bună modalitate de a te relaxa este să povestești o întâmplare amuzantă din viața ta sau de ce nu, chiar o situație stângace în care tu ai fost implicat. Zâmbetul va fi atunci mult mai natural iar chimia dintre voi va naște imediat.

Sinceritatea și deschiderea cu care vei veni la o primă întâlnire va stârni tot timpul zâmbetul pe buzele partenerului sau al partenerei. Iar acest lucru nu va avea decât să aducă cât mai multe beneficii pentru tine.

Stabilește întâlniri în locații speciale

Alege întotdeauna locații pe care le cunoști și știi că sunt potrivite unei prime întâlniri. Caută mereu locații frumoase și confortabile potrivite pentru servitul mesei, care vă va oferi ție și partenerului sau partenerei intimitatea necesară de care aveți nevoie.

Evită restaurantele sau cafenelele mici și înghesuite unde este imposibil să vorbiți. Cu cât un loc este mai liniștit, cu atât mai bine. 

Dacă întâlnirea decurge bine, profită de ocazie și ieșiți la o plimbare în zonă. Cu cât este mai interactiv date-ul vostru, cu atât mai mari sunt șansele de a vă cunoaște mai bine.

Dacă prima întâlnire este una reușită, cea de-a doua va veni negreșit. Așa că stabilește împreună cu partenerul sau partenera o a doua întâlnire mai interesantă și de ce nu mai aventuroasă. Lasă chimia dintre voi să iasă la iveală și creează un date așa cum ți-ai dorit mereu.

Dacă și tu urmezi cele 5 sfaturi esențiale pentru un date, cu siguranță vei avea o experiență de neuitat, iar restul va fi magie!

»January 04, 2021