Sugar datingdatingîntalniri

Cum să creezi un echilibru între viața normală și cea de dating

Viața cu un sugar dating nu este deloc ușoară. Știm că trebuie să fi mereu precaut deoarece este o viață pe care trebuie să o ascunzi de familie și prieteni. 

Asta implică un stil de viață diferit față de restul. Trebuie să duci o viață dublă iar pentru asta trebuie să știi să creezi un echilibru sănătos pentru tine.

Știm că nu este ușor și de aceea vrem să-ți venim în ajutor cu sfaturi despre cum să-ți pui în echilibru viața atunci când începei un sugra dating.

Folosește un nume diferit atunci când ai un sugar date

Primul nostru sfat cu privire la modul de a echilibra viața atunci când ești un sugar daddy sau o sugar mama este că este să ai mai multe identități.

Identitatea ta reală și una pe care ți-ai construit-o de-a lungul vieții până în prezent însă pentru cea nouă trebuie gândit fiecare pas astfel încât să-ți creeze un confort atunci când apelezi la ea. 

Când alcătuiești o identitate falsă, nu te protejezi doar de bărbații sau femeile cu care te întâlnești. De asemenea, te protejează de intercalarea celor două vieți, lucru pe care nu ți-l dorești.

Așadar, dacă încă nu te-ai gandit la acest aspect, crearea unei noi identități trebuie să fie primul pas pe care vrei să-l faci atunci când vrei să ai parte de un sugar dating.

Planifică-ți zilele de sugar dating

Pentru a evita să devii dependent de sugar dating, este o idee bună să planifici întalnirile doar în anumite zile. 

Atunci când ai un plan bine stabilit, ești asigurat că timpul petrecut cu familia și prietenii nu va fi deranjat, iar sugar dating-ul nu va fi astfel afectat. 

Deasemenea, nu îți dorești ca cei apropiați ție să afle de postura ta de sugar daddy sau sugar mama. 

Așadar, planifică din timp și calculat timpul pentru fiecare activitate în parte.

Renunță la iubit sau iubită atunci când ai un sugar date

Pentru a evita ca lucrurile să devină complicate, este o idee bună să nu ai o relație atunci când ești interesat de un sugar date.

Majoritatea iubiților nu vor fi mulțumiți de întâlnirea ta cu alții. Mai ales pentru că unii sugar daddies sau sugar mamas care își doresc să faceți sex, acest lucru poate fi un impediment în relațiile tale. 

Atunci când ești singur, eviți să inventezi minciuni, iar dacă ai o întâlnire cu iubitul tău sau iubita ta, nu va mai trebui să anulezi din cauza unui sugar date.

Nu deveni dependent de sugar dates

Mulți sugar babies sau boy toys devin dependenți de stilul de viață luxos pe care îl poate da un sugar date. Dar este foarte important pentru tine să nu devii dependent de acest stil de viață sau să te bazezi pe acesta, deoarece îți va ruina echilibrul în viață reală. Nu lăsa ca un sugar date să devină un job cu normă întreagă, deoarece îți va afecta emoțiile și viața ta personală.

Dacă ești în lipsă de bani, este o idee bună să ai un loc de muncă cu jumătate de normă, în afară de activitatea ta de dating online. Acest lucru îți va asigura, de asemenea, un stil de viață sănătos, care implică relațiile de prietenie și socializare adevărate, de care cu siguranță ai nevoie

Un sugar date poate oricând să dispară. Dar colegii, prietenii și familia nu. De aceea, viața ta reală ar trebui să fie întotdeauna cea mai mare prioritate. 

Găsește echilibrul în viața ta, iar restul va veni de la sine.

Întâlnirile de tip sugar dating sunt foarte distractive, dar nu ar trebui să-ți dicteze viața.

»January 06, 2021