Sugar datingdatingSugar baby

Cum să-ți creezi un profil bun pe un website de sugar dating

Crearea profilului perfect pentru un site web de sugar dating nu este o sarcină ușoară, însă niciodată imposibilă. De aceea trebuie să iei în considerare câteva aspecte esențiale atunci când dorești să-ți faci un cont pe un site de sugar dating.

Pentru început trebuie să scrii ceva atractiv despre tine, chiar dacă nu ai mai făcut acest lucru niciodată până acum. Scopul tău este să atragi cât mai mulți sugar daddies sau sugar mamas. Iar pentru asta am gândit pentru tine 5 sfaturi esențiale pe care trebuie să le iei în considerare atunci când îți faci profilul de sugar dating.

Mai jos găsești cele 5 sfaturi care îți va garanta o întâlnire.

  1. Folosește umorul în descrierea ta

Umorul este întotdeauna o modalitate excelentă de a atrage atenția cuiva. Este un mod natural de a intra în legătură cu alte persoane. 

Prin urmare, este o idee bună să aduci un pic de umor în descrierea ta. Astfel vei putea să întri în legătură mult mai ușor cu potențialii parteneri de sugar dating.

Și nu uita că umorul este o modalitate excelentă de a stârni interesul și de a-i face pe cei din jur să dea click pe profilul tău. Iar acest lucru ți-l dorești și tu.

  1. Alege-ți o imagine de profil reușită

Atunci când selectezi o fotografie pentru site-urile de sugar dating asigură-te că utilizezi o imagine bună care să reflectă realitatea. 

Fotografia de profil este foarte importantă pentru a câștiga atenția și încrederea potențialilor tăi sugar daddies, respectiv sugar mamas. O fotografie de profil te va ajuta să ieși în evidență și astfel să devii cunoscut/-ă pe site-ul de online dating.

Alege-ți două sau trei fotografii pe care să le încarci pe profilul tău. Trezește-le curiozitatea celor din jurul tău. Asigură-te că una dintre pozele postate îți va dezvălui și corpul, astfel încât cei care îți vizualizează profilul să-și facă o imagine cât mai clară despre tine.

  1. Evită să menționezi relațiile tale anterioare

Când vine vorba de sugar dating, nu este interesant pentru nimeni să știe despre fostele tale relații. 

Când te înscri pe un site de sugar dating, vei începe o nouă viață. Așadar, dacă dorești să începi nou capitol în viața ta, este indicat să nu menționezi nimic despre relațiile tale anterioare.

  1. Nu vorbi doar despre tine

A atrage atenția, este o reacție firească, mai ales pe un site de sugar dating. Însă orice exagerare dăunează.

De aceea nu vei avea niciun beneficiu dacă vei menționa realizările sau premiile tale de până acum. Nu te lăsa pradă laudelor personale. Nimeni nu este interesat de asta.

În schimb, fii tu însuți și încearcă mereu să adaugi un strop de umor. Asta te va face un sugar baby sau boy toy râvnit pentru orice sugar daddy sau sugar mama.

  1. Spune de la început ceea ce-ți dorești

Sinceritatea este și va fi mereu un punct forte. Dar în același timp poate deveni și-o provocare. 

De aceea majoritatea sugar daddy-lor sau sugar mamas sunt interesați să știe ce vrei să câștigi dintr-o relație cu ei. Vrei cadouri scumpe? Bani? Sau călătorii luxoase? Acest aspect face mai ușoară găsirea unui partener potrivit pentru tine. 

De asemenea, nu uita să precizezi ce poți oferi sau ce ești dispus sau dispusă să faci în schimbul cadourilor sau al banilor. 

Dacă nu ești interesat de sex, asigură-te că vei clarifica acest aspect pe profilul tău. Nu uita că majoritatea sugar daddy-lor sau a sugar mamas își doresc să aibă o relație sexuală cu tine.

Cu toate acestea, există și categoria celor care își doresc doar companie ta din când în când, fie la o cină sau când călătoresc la întâlnirile lor de afaceri.

Respectând aceste 5 sfaturi, nu ai cum să dai greș în realizarea profilului tău de sugar dating.

»January 06, 2021