Sugar datingSugar babydating

Cum să profiți la maxim de o călătorie cu partenerul tău de sugar dating

Atunci când ai deja o relație de dating călătoriile împreună cu partenerul tău vor fi mereu o plăcere. Tot ce trebuie să faci este să te bucuri deplin de aceste momente dar în același timp să-i oferi partenerului tău exact ceea ce el așteaptă de la tine.

Totuși, înainte de a ajunge la acest pas, al călătoriilor împreună, trebuie să stabilești cu acesta o relație cât mai stabilă, bazată pe încredere și onestitate. Doar așa vei putea profita la maxim de tot ceea ce partenerul tău îți poate oferi.

Dacă ai ajuns deja la pasul primei voastre călătorii împreună, atunci este momentul să ai în vedere câteva aspecte importante, astfel încât călătoria voastră să fie una reușită.

Primul lucru de care trebuie să ții cont este să alegeți o destinație nu foarte departe de casă. De este important acest aspect? Dat fiind că va fi prima voastră călătorie ca și sugar date, este important să nu fi foarte departe de mediul tău sigur. Nu știi ce va putea implica prima voastră călătorie, așa că trebuie să-ți asiguri o marjă de siguranță.

Tot ce este important este să vă cunoașteți cât mai bine și să petreceți o perioadă plină de relaxare și voie bună împreună.

Un alt punct important este să discutați încă de la început care este planul pentru această călătorie. De multe ori partenerul tău poate să aibă întâlniri de afaceri, ori probleme de business de rezolvat. Nu vrei să devii o pacoste pentru el, așa că limitele trebuiesc discutate încă de la început. Așa nici așteptările lui nu vor putea fi prea mari.

După ce ați stabilit planul, decideți cine va plăti pentru această călătorie și dacă vei avea nevoie de bani pentru diversele compensații. Dacă te simți confortabil să primești bani de la sugar daddy respectiv de la sugar mama, asigură-te că el sau ea va știi acest lucru.

Experiența unei călătorii alături de partenerul de sugar dating trebuie să fie memorabilă. Iar pentru asta tu trebuie să fii în cea mai bună formă a ta. Așa că odihnește-te înainte de această călătorie

Pentru fiecare partener este important să vadă că are lângă el o sugar baby respectiv un boy toy în formă, care arată bine și este entuziasmat pentru ceea ce va urma.

Pregatirea bagajului are și el factor important. Nu uita să-ți pui în bagaj cele mai hot ținute, iar bikini-ul nu trebuie să-ți lipsească niciodată, la fel ca și lenjeria intimă sexy.

Pe lângă asta cosmeticele sunt esențiale. Acestea te vor ajuta și mai mult pentru a-ți pune în evidență trăsăturile tale unice. Alege să îți pui în bagaj și un parfum exotic cu miros memorabil. Fă-ți partenerul să nu-ți uite niciodată mirosul amețitor.

Noul stil de viață îți va aduce noi experiențe și momente memorabile, însă niciodată nu trebuie să te lași copleșită de acestea. Fii mereu adevărata „tu”, fără a încerca să pari ceea ce nu ești. Nu uita ca partenerul tău de sugar dating va aștepta să-și petreacă timpul cu tine, ce pe care a cunoscut-o pe site-ul de sugar dating, nicidecum o total altă persoană.

Principalul tău scop în această vacanță va fi să te asiguri că sugar daddy se simte fericit și relaxat pe toată perioada sejurului. Asigură-te că el se simte bine și implică-te în toate activitățile care îi fac plăcere. 

Poți învăța cât mai multe despre interesele și plăcerile lui. Acest lucru îl va bucura și-l va face să se simtă bine în compania ta. Nu uita că recompensa va fi pe măsura atunci când sugar daddy se va simți apreciat în prezența ta.

Dacă și tu vei respecta aceste mici poturi, cu siguranță vei avea parte de o experiență de neuitat alături de partenerul tău de sugar dating.

»January 11, 2021