Sugar datingSugar babysugar daddy

Mituri și ce cred românii despre Sugar Dating?

Conceptul de sugar dating este destul de nou la noi în România. Tocmai de aceea există multe mituri și concepții, de cele mai multe ori, greșite despre tot ce înseamnă întâlnirile cu zahăr.

Relațiile de sugar dating sunt judecate și asociate cu prostituția într-un mod total greșit. Încă de la început trebuie menționat faptul că o sugar baby nu este o fată care prestează anumite servicii doar pentru bani, iar un sugar daddy nu este acel gen de bărbat care adună după el fete care să satisfacă poftele.

Și totuși care este diferența între un sugar date și prostituție? În acest articol vei afla care sunt cele mai des întâlnite mituri despre sugar dating și ce nu ar trebui să crezi despre o relație de sugar dating!

Sugar daddies - noii proxeneți 

Majoritatea oamenilor care aud pentru prima data conceptul de sugar daddy sau sugar mama, asociază în mod direct cu prostituția și toți factorii negativi pe care acesta îi are. Însă lucrurile sunt înțelese total greșit!

A fi un sugar daddy nu presupune din start că tu ai un număr de fete de care profiți în funcție de mofturile și plăcerile tale de zi cu zi. Un sugar daddy poate lega o relație umană între el și o sugar baby, relație care nu trebuie să se bazeze în mod obligatoriu pe sex. Mulți sugar daddies au doar nevoie de o companie plăcută în diferite circumstanțe. Așa că, mitul cum că aceștia ar fi proxeneți este total eronat și chiar jignitor la adresa lor.

Sugar dating = doar sex și nimic mai mult

Sexul nu este cel ce definește o relație de sugar dating. Un alt mit greșit pe care mulți nu îl înțeleg. Atunci când ești într-o relație de dating sexul este doar o opțiune pe care cei doi parteneri de dating o stabilesc de comun acord, atunci când simt ei că este cazul. 

Toată relația de sugar dating se desfășoară la fel ca orice altă relație, iar atunci când este nevoie de mai mult partenerii pot decide, dacă da sau nu. Așadar, sugar dating nu este doar sex.

O sugar baby trebuie să arate ca o păpușă pentru a fi acceptată

Cu siguranță ai mai auzit concepția fetelor bine aranjate, care au apelat la diverse intervenții pentru a putea face față concurenței pe un site de sugar dating. Total greșit!

Nimic nu este mai eronat decât să crezi că doar un anumit tipar de femei se încadrează în lumea sugar dating-ului. Fie că ești înaltă sau scundă, slabă sau cu forme, blondă sau brunetă, și tu ai un loc în lumea sugar dating-ului. Trebuie doar să-i acorzi o șansă și să te convingi singură că totul este mult mai ok decât ce spune gura lumii.

Toate fetele care apelează la sugar dating sunt lipsite de educație

Un alt concept greșit pe care românii îl prezintă este faptul că orice sugar baby este o fată needucată, care provine din medii defavorizate, iar scopul lor este doar să facă bani.

Greșit! Majoritatea sugar babies sunt fete sau femei muncitoare, educate, unele dintre ele chiar cu o carieră strălucită, care doar sunt în căutarea unor noi experiențe, cunoștințe și de ce nu chiar a unor relații de durată. Așa că nu te lăsa speriată de lipsa de informație care circulă prin jurul tău, și află singură câte beneficii poți avea intrând pe un site de dating.

Relațiile de sugar dating sunt false

Poate cel mai răspândit mit despre sugar dating este că toate relațiile și legăturile create pe un astfel de site sunt false și fără viitor.

Nimic nu poate fi mai neadevărat decât acest lucru. Majoritatea sugar daddies sunt în căutarea unor persoane cu care ei să-și petreacă momente importante din viața lor. Fie că este vorba de o întâlnire de business sau o petrecere exclusivistă, un sugar baby este de cele mai multe ori cea mai dorită opțiune pentru un sugar daddy.

Nu este exclusă nici varianta de a întemeia o relație de lungă durată care poate să se finalizeze cu o relație oficială. Însă acest lucru se poate întâmpla doar în momentul în care sentimentele cuprind întreaga relație.

Așadar, nu orice mit zboară este și adevărat. Informează-te și decide de una singură care este opinia ta asupra sugar dating-ului.

»January 11, 2021